Over mij

Coaching en ontwikkeling

Als zelfstandig trainer/ coach ben ik dagelijks bezig met ontwikkeling en ervarend leren. Voor mezelf onder de naam Natuurlijk Jeroen en als freelancer voor meerdere gerenommeerde bureaus. Ik ben geschoold in NLP, oplossingsgericht coachen en systematisch werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Ik geloof sterk in de kracht van de natuur, de helende werking van in de buitenlucht bewegen. Alles wat ik de laatste jaren geleerd heb, dat wat ik graag doe in mijn vrije tijd en de wens om te ontwikkelen komt samen in Natuurlijk Jeroen. 

Waar ik in geloof

Wij zijn één met de natuur

Eenzelfde energie, eenzelfde kracht, eenzelfde liefde, buigzaamheid, harmonie en cyclus.

Eerlijke en gelijkwaardige gesprekken

Zittend aan de waterkant, rondom een vuur, blote voeten in het zand, midden in een bos of lopend door weides en heide, de natuur zal ons aldoor vergezellen tijdens onze gesprekken. Gesprekken die spontaan en open zijn en die vanuit een gelijkwaardige basis gevoerd worden.

De natuur inspireert en verwonderd

Duik in het diepe zodat er een frisse wind gaat waaien en de zon opkomt. Het vuur hoog oplaait en het leven in jezelf volop gaat stromen.

Mijn aanpak

 Graag ga ik de verbinding met je aan om je te helpen en te inspireren bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit kan op inviduele basis of in teamverband.  Stuur met een bericht via het contactformulier, geef me een belletje of stuur een mailtje. Dan kunnen we samen kijken welke vervolgstappen we kunnen nemen. Ik heb er zin in!

Meer weten? Neem contact op!