Waarom de natuur in?

Ruimte voor gesprekken en gedachten

Waarom de natuur in?

Zittend aan de waterkant, rondom een vuur, blote voeten in het zand, midden in een bos of lopend door weides en heide, de natuur zal ons aldoor vergezellen tijdens onze gesprekken. Gesprekken die spontaan en open zijn en die vanuit een gelijkwaardige basis gevoerd worden. Samen op avontuur mag jij ontdekken wat de elementen jou gaan brengen. Tijd voor jouzelf. Voor je binnenwereld. Voor alles wat er op je ligt de wachten. Bewust beleven en je herinneren wie je bent, waardoor je antwoorden krijgt op vragen als “wat wil ik nou echt?” en “welke stappen kan ik zetten die goed bij me passen?”
 
Laat je inspireren en verwonderen door de natuur. Duik in het diepe zodat er een frisse wind gaat waaien en de zon opkomt. Het vuur hoog oplaait en het leven in jezelf volop gaat stromen. Hieronder een overzicht van de mogelijke natuursessies. Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking!
1. De natuur geeft rust in je gedachten

De natuur is rustgevend, daarom kun je beter luisteren naar je innerlijke stem, waar je alle antwoorden op je vragen kunt vinden.

2. Tijdens het lopen komt je lichaam en geest in beweging

Alles wat vastzit in je hoofd, zal gemakkelijker in beweging komen terwijl je loopt. Zet zowel geest als lichaam in beweging.

3. Ruimte voor stilte en reflectie

Een gesprek dat plaatsvindt in de open ruimte biedt ruimte voor momenten van stilte en reflectie. Oogcontact is niet altijd noodzakelijk. Daarom zal het makkelijker zijn om problemen uit te drukken die moeilijk of pijnlijk zijn.

4. Beweeg letterlijk en figuurlijk buiten de gebaande paden

Buiten in de natuur zul je letterlijk en figuurlijk buiten je eigen wereld en paden gaan. Je stapt in een nieuwe omgeving, zet voet op nieuwe paden, kijkt naar nieuwe perspectieven, ontdekt nieuwe horizons. Daarom zal je gemakkelijker ontvankelijk zijn voor nieuwe ervaringen, opvattingen en initiatieven.

Individuele coaching

De natuur in

Een gesprek dat plaatsvindt in de open natuur biedt ruimte voor momenten van stilte en reflectie. 

Ride to freedom

Op pad in de natuur met de camper. Ervaar wat het is om echt vrij te zijn en wat jij echt wilt vanuit je hart. 

Rondom het vuur

Rondom het vuur ontstaan boeiende en waardevolle gesprekken. 

Husky experience

Trek erop uit met een groep Husky’s en overnacht in de wildernis. Even helemaal de kop leeg in Lapland. 

Paarden als spiegel

In deze sessie werken we met een echte kudde paarden en spiegelen we het gedrag van paarden aan jouw gedrag.

Team coaching

De natuur in

Een gesprek dat plaatsvindt in de open natuur biedt ruimte voor momenten van stilte en reflectie. Team coaching in de natuur.

Husky experience

Trek erop uit met een groep Husky’s en overnacht in de wildernis. Even helemaal de kop leeg in Lapland. Een unieke ervaring voor groepen.

Paarden als spiegel

In deze sessie werken we met een echte kudde paarden en spiegelen we het gedrag van paarden aan jouw gedrag als individu of in groepsverband.

Rondom het vuur

Rondom het vuur ontstaan boeiende en waardevolle gesprekken. Waardevol voor vergaderingen en teambuilding.

Kennis maken? Ik hoor graag van je!